SOS Tibet

VER EN INGLES | VER EN CASTELLANO


SOS Tibet

EL DALAI LAMA DEMANA URGENTMENT AJUDA INTERNACIONAL

“Pel diàleg amb la Xina i els Drets Humans al Tibet”

El poble tibetà necessita ajuda urgent: la seva identitat està en risc d'extinció. La Fundació Casa del Tibet ha llançat la campanya internacional SOS TIBET amb l'objectiu d'instar tant als nostres Governs -nacional i autonòmics- com a la comunitat internacional (Nacions Unides, Parlament Europeu i Comitè Olímpic Internacional) perquè es facin eco de la necessitat urgent d'un diàleg entre representants del Dalai Lama en l'exili i el govern de la Xina, a fi que s'adoptin mesures que promoguin i protegeixin sense més dilació els drets humans d'un poble que sofreix la repressió xinesa fa ja mig segle i des del passat 10 de març està sent brutalment reprimida.

Hem complert amb el nostre compromís de lliurar aquest Manifest al Secretari General de l'ONU, Ban Ki-moon; al President del Parlament Europeu, Hans-Gert Pöttering; i al President del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, acompanyat de més de les 21.600 signatures que hem recollit (14.300 per aquesta web ww.sostibet.com i més de 7.300 en suport paper) fins al 25 d'Abril, data del 19è aniversari del naixement del Panchen Lama, la segona autoritat espiritual del Tibet després del Dalai Lama, segrestat pel govern xinès el 1995 a l'edat de sis anys i en parador desconegut des d'aquesta data.

Per segona vegada, hem lliurat gairebé 30.000 signatures (les 21.600 del dia 25 d’abril més les recollides fins el 17 de juny) a mans de l’eurodiputat Thomas Mann, líder del grup “Amics del Tibet”, i qui s’ha compromès a fer-les arribar a Hans-Gert Pöttering, president del Parlament Europeu.

Aquest cop el lliurament el féu personalment Thubten Wangchen, director de la Casa del Tibet de Barcelona, i Ildefonso Pañero, director de la Fundación Tashi Delek de Càceres, dins del programa d’accions del “Tour of Peace – Marathon for Dialogue” en la seva campanya de sensibilització per Europa iniciada el passat 28 de maig. El Tour conclogué la seva primera etapa a Estrasburg el passat 18 de juny amb un requeriment al Parlament Europeu per a que promogui la creació d’un comitè internacional d’experts i periodistes, i als que els hi sigui permès l’entrada al Tibet per a analitzar la situació a la zona.

Les adhesions segueixen arribant i les persones ens animen a continuar la campanya, per això hem decidit seguir endavant amb aquesta acció fins que el diàleg entre la Xina i el Dalai Lama sigui una realitat.

Ajuda’ns amb la teva participació!

La teva signatura segueix sent molt important.

A tots aquells que ens heu acompanyat fins ara:

GRÀCIES I MOLTS TASHI DELEKS!

Menéame Del.icio.us Technorati Facebook Digg Wikio Yahoo!


Fotografias de personas que ens fan costat


Recollida de signatures

Vull firmar el text del manifest SOS Tibet

Nom
Cognoms
Ciutat
E-mail
DNI/Passaport

Accepto la nota legal: D'acord amb el disposat en la Llei 15/1.999, li informem que totes les dades que ens ha proporcionat i els que ens faciliti al llarg de la seva relació amb la Campanya S.O.S Tibet, s'inclouran al fitxer d'usuaris el responsable del qual és la Fundació Casa del Tibet de Barcelona, amb domicili en C/ Roselló, 181, 08036, Barcelona. Ells es tractarà amb la màxima confidencialitat amb la finalitat de poder gestionar la campanya, així com la de remetre'l per qualsevol mitjà|medi, automatitzat o no (correu electrònic, Fax, SMS, Internet, telèfon, etc.), informació de les activitats, serveis o informacions relacionades amb la Campanya, la Fundació o altres entitats i campanyes afins. Si desitja consultar, rectificar o cancel·lar les seves dades, o si no desitja rebre més informació et preguem ens ho comuniquis per escrit a en C/ Roselló, 181, 08036, Barcelona, indicant clarament el teu nom, cognoms, adreça, acompanyat d'una còpia del DNI.


Manifest

MANIFEST DIRIGIT A LES NACIONS UNIDES, PARLAMENT EUROPEU I COMITÈ OLÍMPIC INTERNACIONAL.

SOS TIBET: EL DALAI LAMA DEMANA URGENTMENT L'AJUDA INTERNACIONAL

El Tibet va ser envaït per la Xina el 1950 i des de 1959 el Dalai Lama viu exiliat en Dharamsala, al nord de l'Índia. L'ocupació xinesa suposa un verdader genocidi del poble tibetà: 1.200.000 tibetans van ser assassinats (20% de la població tibetana actual); 6.000 temples i monestirs van ser destruïts; avui més de 130.000 tibetans viuen en l'exili; 8 milions de xinesos han colonitzat un país de 6 milions d'habitants. L'arribada del tren a Lhasa, el seu capital, va generar l'any passat 500.000 nous colons xinesos i cada any 3.000 tibetans parteixen cap a l'exili. La cultura tibetana i les seves tradicions han estat relegades, quan no prohibides, amb el clar objectiu de fer-los perdre l'únic que els queda: la seva identitat.

Des de l'ocupació xinesa, Tibet s'ha convertit en un dels majors abocadors nuclears del món, ocasionant greus deterioraments ecològics i causant la desaparició de les seves glaceres, que proveeixen més de la meitat de l'aigua consumida pel 40% de la població mundial, la qual cosa suposa una amenaça per a tot el planeta.

Segons paraules del Dalai Lama: “En aquest moment realment necessitem l'ajuda internacional. Sense ella, la cultura tibetana desapareixerà en menys de quinze anys. Els esforços per aconseguir l'autonomia del Tibet s'estan colpejant contra un mur de maons a causa de les actituds radicals d'alguns alts dirigents xinesos”.

Beijing acusa el Dalai Lama, Premi Nobel de la Pau, de líder independentista i terrorista, malgrat que aquest afirma reiteradament que els tibetans no pretenen aconseguir la independència, sinó senzillament una autonomia que pugui assegurar el compliment dels drets humans fonamentals en aquest país -tal com estableix la Declaració Universal de les Nacions Unides- incloent el dret a l'autodeterminació.

L'última mesura presa pel govern xinès per regular el reconeixement dels budas vivents (reencarnacions dels grans lames) ha sorprès doblement als practicants budistes: primer, perquè un govern que s'autodefineix ateu pretén legislar una tradició religiosa mil·lenària; i segon, perquè el que encobreix la mesura no és sinó obstaculitzar i controlar l'elecció dels seus màxims dirigents espirituals i més concretament el Dalai Lama.

Tanmateix, ens sorprèn encara més, si hi ha, el fet que la comunitat internacional, malgrat conèixer exactament el que ocorre a la Xina, miri cap a un altre costat: el dels interessos econòmics i de mercat. La Xina no hauria d'emergir com una gran nació allotjant els Jocs Olímpics del 2008, mentre no prengui serioses mesures que promoguin i protegeixin els drets humans, i mostri una obertura real cap al diàleg amb representants del Dalai Lama. Coincidint amb la visita de S.S. el Dalai Lama a Barcelona el setembre de l'any passat, hem llançat aquesta campanya ells sumant-se'ns a les accions que s'estan promovent per tot el món i els a baix signants sol·licitem la seva mediació amb les autoritats xineses per entrar en serioses negociacions que permetin resoldre, de manera no-violenta, la situació del poble tibetà.

Personalitats

Thubten Wangchen Director Fundació Casa del Tibet de Barcelona
Raimon Panikkar Escriptor, Teòleg
Jordi Pujol Ex-President Generalitat`
Federico Mayor Zaragoza Fundación Cultura de Paz
Rosa Regás Escriptora
Pilar Bardem Actriu Directora de la Biblioteca Nacional
Adela Ros Ex Secr. per a la Inmigració de la Generalitat - UOC
Jordi Llompart Periodista, productor i director de cine`
Xavier Trias Regidor de l'Ajuntament de Barcelona (CIU)
Arcadi Oliveres Pres. de Justícia i Pau i del Consell Cat. F. de la Pau.
Elizabeth Lheure Iniciativa per a les Religions Unides
Roger Revilla President Fed. Cat d'ONG pels Drets Humans
Raimon Ribera Ex director de UNESCOCAT-professor ESADE
Jordi Armadans Director de la Fundació per la Pau
Francesc Torradeflot Associació Unesco per al diàleg interreligiós
Felix Martí President Honorari de Unescocat
Penelope Cruz Actriu
Ignasi Carreras Expresident de Intermon OXFAM
Ferran Requejo Coll Catedràtic de Ciència Política Uni. Pompeu Fabra
José Luis Sampedro Economista, novelista
Joan Francesc Pont Catedràtic de Dret Financer UB. - President Fun. Ferrer i Gurdia
Javier Bardem Actor
Robert Saladrigas Escriptor
Pilar Calvo Periodista
Carles Puyol F.C. Barcelona
Anna Monjo Directora de Icària Editorial
Aureli Argemí President del CIEMEN
Àngels Mataró Pau Directora de l'Associació per a les Nacions Unides
Jordi Pigem Periodista i escriptor
Manuel Manonelles Director Fundació Cultura de Pau
Tica Font Presidenta de la Federació Cat. d'ONG per la Pau
   

Entitats

Fundació per la Pau
Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós
Iniciativa de les Religions Unides (IRU)
Associació per a les Nacions Unides a Espanya
Fundació Ciemen
Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes
Icària Editorial
Justicia i Pau
Federació Catalana d'ONG per la Pau

firmes recollides per internet

Las últimas 1000 firmas recibidas...

caussignac cambon, gabriel

mercader, cristina

jimenez jurado, andres

pérez-grueso, yolanda

gelabert vidal, teodoro

garcia pelaez, palmira

atance cabello, maria

barde, claire

barde, claire

donney, morgann

lou moreno, ana

bosch, elisabet

castillo fuster, alberto

cirac moreno, josefa maria

ollero carrasco, joan ferran

camprubi, salvador

martinez ferris, malena

ortiz troncho, marta ortiz troncho

sunyer oller, carles

lorés, mercè

quiñones, fernanda

gorraiz san jose, eduard

fernandez, mariano

pujol, tania

guzman, amarilys

martín , aurora

coello ruiz, jose maria

guardia i gramage, joan ramon

bordas tissier, teresa

esparraga veladas , paqui

oliver femenia, bernat

pallejÀ, david

vallejo lopez, pablo

puig campreciós, montse

poch planas, núria

zoyo jordana, xavier

mora canales, enrique

rodriguez alvarez, mª del pilar

rey vilar, romina gabriela

codina, nati

alcañiz, ursula

muixí pibernat, gilbert

agrelo vidal, ana belén

rodriguez, elisenda

perera martin, isabel

romero arenas, mª angeles

cuadrat fargas, ariadna

alday tocino, sergio

santacreu, judit

hernandez orquin, daniel

alcalde rivas, jose antonio

sevilla hurtado, norberto

falkembach , silvio

escalante zamora, david

rivas llonin, carmen

muñoz gil, marta

marin cano, ana

gregorio, azucena

molina i valls, vicenç

roig meseguer, esteban

vela, nuria

cebadera sanabria, javier

pérez rapela, rosalía

cañas campoamor, fernando

alvarez tormo, laura

pujol manyà, jordi

cabezas tobar, vilma ivonne

sánchez hernández, silvia

lopez, anna

saralegi aristu, daniel

marcer , isabel

franco garcia, naike

franco garcia, naike

gonzalez burgos, libertad

casaoliva negre, montse

carmona lopez , juan carlos

gennaro, gabriel

gennaro, gabriel

martínez goy, rubén

garcia, raquel

costa pardo, nuria

malheiro gutierrez, alejandra

shamova, lidiya

shamova, lidiya

pla, gemma

tevez, alejandro

chiroli, edith

chamayou gonzalez, zaida

gennaro, maria emilia

molina, elena

rodriguez bernal, rafael

piqué guijarro, salvador

anglada polis, sandra

balcázar crespí, guillermo

iraola guzmán, susana

suarez villalba, jezabel

suarez villalba, esther

villalba perez, m. dolores

vallespín ortiz, mary

roca soto, nuria

morales sureda, miquel

landete muñoz, jose antonio

perona, elia

hernandez barroso, santiago fermin

oliver, cristina

tato, alejandra

sarti, heros

tortosa botella, aquilina

pereira, margarita

mascaro llarch, santi

camino villanueva, iván

anguita ruiz, mireia

boix moreno, amelia

prieto sastre , carrolina

sanchez muñoz, gabriela karina

hernández almaraz, m. reina

fernández de luco ochoa de amézaga, jose luis

villarin prieto, ascension

elizalde, claudia

sentís crivellé, anna

puchades colmenero, diana

colmenero gomez, nieves c

gòmez correas, anna raquel

heilig, sandrine

martinez palma, maria

martinez pascuzzi, laura

echeverría enríquez, maría teresa

mitjavila martinez, joan

subiros bosch, elisabet

alvarez lorenzo, monica

audisio maturano, halida sabina

benito, eduard

valls balague, eulalia

botifoll i català, josep

soriano torres, maria

mascarell ardil, lorena

conde camino, goyo

rando fioretti, anahi

epalza alonso, jesus

perez vidal, sara

epalza , esperanza

vidal barber, lino

renyer riu, marta

porta inza, anna

marin peinado, gloria

sanchez viguera, elisa

vidal valenzuela, adrian

canovas mayas, alicia

aulet, carlos

fernandez ruiz, gregorio

torres sanchis, aroa

serrallach del castillo, jorge

menezes, marina

pereira, mayumi

jaime, luis

pons martí, ester

deriu, morena

del ministro, luca

puerto molino, nuria

abdelkader vazquez, elena

moya berjas, francesc

gutierrez roy, helena

fernández peña, oriol

vázquez gómez, pablo

crespo muñoz, daniel

cadena enrÍquez, belÉn

ferrer, agnes

carrillo rodriguez, maria dolores

salcedo ponz, gema del pilar

canut ramos, llum

martinez, inmacuada

clave hernandez, iris

vidal mas, isabel

diaz garcia, jose fernando

martínez silvestre, neus

velasquez puentes, lina

soler antonio, jordi

lafont mateu, m eugenia

maisonave, silvia ailén

sunyer ollé, montse

reyes santana, carmen zaida

luque pariente, carmen

olivella torné, salvador

borras tabernero, olga

bobadilla castro, francisco javier

marí juan, jordi

ribera lamapereira, m ª celia

murcia garcia, conchi

llorente espolet, heribert

de cara tora, josep maria

couselo tort, neus

buisán berrocal, francisco

gómez martínez, susana

carrillo dominguez, adrian

giménez ferrer, anna

gómez martínez, sonia

boix pujol, susana

vivas vida, emma

muguruza, maria cristina

carbó riart, cristina

nuñez diez, jose antonio

torrents cervera, marta

maroto iglesias, mª del carmen

lorenzo de la cruz, lourdes

coll huertas, carolina

lillo, pedro

menargues giménez, margarida

fernandez pons, carlos

sánchez gonzález, raúl

montero cosme, tamara

jorba dalmau, maria

lai, paola

ramos j., monserrat

salinas hernando, arantza

comas calzada, susanna

gimeno i solano, jordi

durán minuesa, núria

izquierdo, laura

soler hidalgo, elisabet

castellazzi, andres

uzcátegui pinto, wollmer

nariño mora, diana

serra rebassa, jordi

marse vidal, anna

palacios pÈrez, sergi

carando, alessandra

pascual jimenez, vicens

pipo garcia, celia

pineda, francisco

fortea, maría

sernandez yebra, maria antonia

sernandez yebra, maria antonia

yepez rugel, mercedes

gómez pajin, nerea

fernández, enrique

simon garcía, maite

gonzález garcía, alba

macias lombardo, sergio

sosa angona, pablo

lopez gozalbo, victoria

pardo ciprés, celia

reus far, cristina

montero sande, teodor

galaso, javier

perez castro, teresa

belmonte conte, j.fernando

perez-albert castillo, joaquin

albesa casataÑer, marti

gomez martin, sonia

medina, blanca

quintero, irais

tizziani, marlene

cano bosquet, juan josé

spencer seguel, richard

roldan, fabiola

juarez, omar

nora, iviane

miquel gavalda, marta

armesto, ma. del rosario

sanchez turrion, juan ramon

alves masllovet, carla

acin gil, merche

lopera cardona, gladys

sánchez ramírez, marina

alva céspedes, mariella

martinez gimenez, alicia

gilbert lluch, miriam

ribas giner, sonia

trulla ferron, magda

giovinazzo, lucas

noble kuehl, silvia

serrano díaz, leonor

llambrich beltran, raquel

del río dorado, ana

escribano carrascosa, diego

gálvez pasco, andrés

duran bonet, roger

alvarez mendez, toni

armengol galtés, judit

garcia aguilar, maria jose

marcos orellana, oliva m

torres aljama, raquel

natacha, mauquoy

-guerrero, montse

delgado garcia, maria del mar

silva martínez, sandra

barberà, neus

cuesta sanz, eduardo

fontanet moreno, alba

del corral lluch, sara

carvajal suarez, eva

barnusell lloveras, ramon

gonzalez rotger, carlos

schmidt, ana

cela fernández, josefa

lopez iglesias, andrea

bota, catalina

real, jose

lobo san juan, ivan

martin zaldivar, pilar

font jordana, pol

viñuales rodriguez, antonio

barres farreras, joan

serrano aguilar, juan jose

guardiola, pepa

lanzas, sara

navas alberda, jessamyn

mottura, gianfranco

pujol morros, josep

fernández dace, david

sanchez sanchez, jose

escobar asensio, noelia

calderari peñaranda, carlos

molina, francisco

martin cozar, loli

cascon calvar, gloria

sanz, raquel

palomo rosendo, virginia

promio zamora, monica

promio zamora, monica

arís girbau, joan

murillo marquez, mitxell

perea angulo, ana

murillo jara , xabier

mairal, marcos

sáez garcía, laura

gonzalez forero, carlos

linares nuñez, libe

pérez jandette, elizabeth

vidal bueno, ada

falcón cárdenas, frank roger

morel, anne-claude

martin rivero , patricia

pérez perdomo , maria belén

muñoz campaña, aída

suárez barra, miguel angel

granero giner, carolina

zaragoza bullón, sebastià

elcano iragui, itziar

estremm, pere

medina castilla, chaim

garcia rojo, mari carmen

pablo del moral, loli

sermont, salomon

casanovas bonada, anna

olive, jaume

camell rafols, juan

plassa giralt, ester

crosas, núria

jara lillo, juan germán

zanni, elizabeth

munuera, esther

trullols rodriguez, maria teresa

mayor rodríguez, esther

mestres gavarró, joan

lopez paz, hilda

roig costa, maite

perez paz, claudia

lajusticia villalba, coral

sánchez rodríguez, víctor

armijo rojas, bonnie paz

michael schwammberger, thich chan phap son

pujalte lopez, carol

caballeria mateu, vanesa

lasheras dalmau, míriam

costafreda ramirez, sergio

pomés raventós, núria

asensio giménez, maria josé

gonzalez, jérôme

salinas chantire, lucia

barcala pau, mblanca

roig ardanuy, jordi

moran garcia, veronica

martinez martinez, carmen

cornudella batlle, cristina

fernández garcía , maravillas

gil, maria

murcia rodriguez, elisa abel

cabrera medina, jesus

massa i roura, pilar

gutiérrez cuenca, juan

marchante hernandez, pedro

pich tarragó, isidre

fernandez, elena

escuer baldelvira, quim

serra solà, elisabet

muñoz muñoz, francisco javier

sanchez martinez, angel

roca bayerri, carla

jimenez jimenez, rosa maría

muÑoz fabra, rufo t.

almirall carrión, sergi

garcía palomo, lidia

lefebvre, christel

cantarini, monia

bernat senante, alicia

peña, silvia

carrera moreno, meritxell

sanz lacueva, adela

egea liera, josefina angela

miquel gibert, montserrat

medina ortiz, alfonso

galesi, tania

gracia molina, enric

murillo martinez, adela

sanchez fernandez, alfons

moreno villarreal, david

laffaille, alberto vicente

pérez abad, enrique

mera garcés, carmen

zapa garcia, santiago

corredoira corredoira, raquel

dalmau pujol, marta

vilarrubla, enric

iglesias gonzalez, m.cruz

nadal sorolla, lourdes

jerez, paula andrea

barbadilla, jose

munuera rami, debora

gallart, sandra

perez vega, nuria

morales fernandez, bernabe

morales fernandez, bernabe

torres bayarri, gloria

cano girones, anna

sinovas muñiz, zaira

lópez lópez, víctor

rodriguez rellan, agripina

arreaga carvajal, jefferson

vigata solano, luis fernando

lirola martínez, aïda

alvarado romero, inti

alegre lópez, carmen

berenguer farre, maria jose

romero castillo, ana maria

navarro montes, david

ruiz narváez, mercedes

ramones garces, javier

rodriguez crespo, pablo

juárez cañaveras, juan antonio

garcia mas, ivan

mas lledo, loli

garcia gomez, francisco

garcia mas, francisco miguel

lledo mas, teresa

lledo mas, dolores

bombi font, nuri

catena fernÁndez, francisco

juanpere artigas, alicia

bladó ojeda, ana

salavera ruizalejos, ana cristina

vera jovani, núria

hernandez, felipe

escartín solanelles, jordi

morales , carlos

martinez de leiva diaz, raquel

de la coba navarrete, maría

adalid velasco, josep

zubiaurre eizaguirre, teresa

lasunción zúñiga, francisco javier

escriva montserrat, enric

arribas, ana

tocut, laureline

guerrero espigares, alejandro

lópez carrés, anna

pujadas i fontana, joan

cedeño briceño, samandhy

vilches prat, ivan

moreno segura, ester

rubio diaz, mateo

riba perez, manuel

cuenca, eva

fabregas morillo, lidia

garcia duque, maria jesus

domingo solsona, mª montserrat

gonzalez dominguez, marga

ruiz, manuel

perez benito, cari

alemany barres, juan emilio

moya sánchez, rafael

martin, luisa

villero carro, domingo

martinez, sara

martin, auxiliadora

crespo solana, eulalia

solano rojas, kattia verónica

brascó, david

rius arboli, carme

fernandez, inma

gaset, xavier

rovira ruiz, anna

blanes perez, juana

simoes cabanelas, manuel

del bas ramírez, alba

millat albaladejo, carme

garcía palomares , sergio

caraballo gutierrez, rafael

cortijos i aragonès, albert

pons i abad, josep

roca lópez, carme

canas ríos, isabel

albacete gimenez, gemma

antolin leon, elena

pulido lopez, cristobal

rovira sevillano, eva

lutz, bruno

velasco graña, manuel

de vicente milà, esther

tomas martin, cristina

rovira, Àngels

godoy, maribel

vila moreno, georgina

alegrí, florinda

baturova, oyuna

jovani, susana

caro zambudio, gloria

soler quingles, montserrat

pérez lópez, maría josé

moyano salvador, marta

pascual marco, albert

jurado marcos, maria jose

fernandez blasco, mayte

fernández dace, david

schmal-filius, matthias

ochoa, luis

ruiz segovia, ana

casañas, mercedes

guillermon, federico

botifoll i català, josep

alcaÑiz soriano, magdalena

bascompte i banasco, Àngels

carrasco esteban, jose dolores.

perez navarro, setefilla

páez ramírez, rocío

perez navarro, setefilla

paulet leonardo, santiago

lopez, alfredo

atajjiou, kaoutar

mercader, laura

centenero pérez, adrián

burrull i mestres, judith

chaves lázaro, cristina

gaviña guadilla, maría de la almudena

de la torre conte, francisco

luna gutierrez, linda ivonne

sánchez rodríguez, roberto

rey llerda, silvia

parellada esquius, nuria

castellà duran, helena

calvet, teresa

diez lopez, raul

redondo ferret, emma

fernández, sara

sanz baro, josé

pagai lopez, aingeru

barrera mauri, pol

rigola gomez, vicenç

masuet suarez, patricia

carrasco sánchez, manuel

coronado pascual, mercè

sánchez sanchez, raquel

afonso gonzález, tomás antonio

vizcarro, anaïs

spuch sanchez, maria jesus

regales salerno, marta

gimeno naranjo, esther

sanz benayas, alicia

rivas redondo, alberto

redondo rodriguez, elisa

pradas plou, felisa

mallol serra, carme

jorge reyes, silvia

kistemaker, jacomina

galdón egea, eva

millar prado, cristian

campo bescós, alicia

arnau, anna m

sevilla altés, marina

garcía rodríguez, juan carlos

vila vicente, m.Àngels

flores, elizabeth

ros tusquets, claudia

metidieri chamorro, raquel

villena bofill, susana mª

gimeno, olga

tovar abad, sandra

amat puig, imma

bueno raspall, maite

marturano, rosa

moron ruiz, elisa

pujol quesada, sandra

palau isanta, jordi

rius arboli, carme

gonzalez coldeira, luzdivina

concha gaitx, carlos

cornellà cases, anna victoria

roig iniesta, pol

iniesta, carme

fernández, esperanza

maestre, pedro

lopez oliver, vanessa

aguilar gonzález, manuel

sánchez rectoret, assumpta

fernandez, daniel

jiménez chico , clara

moleti, toni

jiron, maria teresa

barbella, fernando

hillaire, patricia

ballester, pablo

bruselario, carlos

yuste bravo, graciela

ballarin boned, carmen

llorens ardiaca, dolors

márquez olmedo, fernando

llompart ferrer, toni

pardo peidro, berta

mercader, laura

garcía ballester, lorenzo (shuel)

roig, antoni

guerrero carmona, sonia

perella anadón, ada

castravelli, luigi

olivares gimeno, josé luis

bacardit carrasco, meritxel

company lucea, xavier

perez, antonio

pineda giner, pedro

mora martin, benito

fernandez gallego, consuelo

mateu, luis mateu

nin gallego, gemma

hernandez mangas, maialen

rallo, pol

recabarren, natalia

recabarren, natalia

escobar noguera, montserrat

de untoria martÍn, fco. javier

diez mate, natalia

arnalot farrÀs, albert

vallbona muyor, ester

perramon preñanosa, eduard

pedraza cucala, fabio

sanchez galarzo, santiago

massegur casanova, mªangels

millà agudo, marina

buedo ojeda, diana

barroso martin, jose ignacio

tell i esqué, ramon

del cacho barriendo, teresa

farnea, michela

torrente agost, jordi

ferre, anna

ibarz fuentes, esther

maymó costa, pau

cuezva roca, anna

cuezva roca, marta

fernandez perez, paqui

suriol marimon, margarida

damato, veronica

dorje, ven. lama sangye

sáez orti, adriana

farrés brosa, carolina

triano romero, jose

regas alzina, barbara

pastor vernia, maria del carmen

herrero marti, rosario herrero marti

alomar, sonia

tomas, josep maria

gascon castáñé, anna

castells rojas, nuria

jori del amo, imma

takahashi, petiula

sampietro i rodero, marina

corrales cazorla, omar

navarro estrada, jonatan

fernandez rodriguez, jaime

gomes teixeira , roberto gil

adsuar gil, sara

salguero lafuente, gabriel

aicart esquirol, jen

blanco lorenzo, raúl

narváez mora, maria

prummer, tobias josef

mallo garcía, miriam

vaque, judith

castells, núria

garcia mañé, francesc xavier

cateura díaz, lara

lópez forn, marta

durán cruz, ismael

tamarit castro, vicenç

bordas, marta

abramo gracia, blas

nuevalos navarro, lidia

fernandez , mariarosa

varela jerez, francisco

ruiz lopez, m carmen

martinez borrell, francesc

estragués, pia

garcia carmana, esther

martinez bandera, claudia

san martin garcia, santiago

merini mugica, rosario

xanco de la torre, empar

serra mendoza, angeles

lÓpez expÓsito, vanesa

rodriguez campos, paula elvira

goula goula , montserrat

sàinz martin, adoración

mesa chimeno, ana maria

samso, raimon

prenafeta i agelet, pere

diaz rodriguez, maria cecilia

lópez, marta

martÍnez colom, esther

gimenez, mónica

colomer, alba

herranz, rafael

navarro santos, candida

pÉrez bravo, pablo

ramos morcillo, raul

gine vinaixa, mireia

serra noguera, arnau

garcía ibáñez, julia

arias patiño, iñaki

saura solano, sergio

saura solano, sergio

lozano garcia, teresa

baberad, martin

mateo , jose luis

ruiz , maria (sita)

ruiz pujolràs, noèlia

silvestre martinez, enric

lejarcegui vázquez, montserrat

gonzález martínez, roger

lópez albiol, xantal

martínez muñoz, carlos

ravenna laguna, andrea

montoliu barrachina, miriam

garcÍa pÉrez, jose maria

sagrista garcia, roc

sagristà mateo, valentí

pi calzada, jordi lluis

lopez perona, francisco

stewart carlo, henry

carrillo garcia, maria victoria

tebé tena, mireia

bosch senao, xavier

guerrero, maria mercedes

alvarez dieguez, andrea

otero villena, maria dolores

rodriguez diaz, ana

fernández macías , antoni

gómez, antonio

caprín zara, gustavo

ruano martin, salvador

martinez queral, marc

perez lopez, jose

bassa i canals, tura

fernández domingo, elena

mitjà gonzález, elisenda

sima teruel, nÚria

somosa, sebastians

esmendia argemi, marc

juvany, marta

lópez foj, myriam sheila

pujol coronel, miguel

morella, josé

gris martínez, paula

martínez alvarez, fernando

garcía nuez, pablo jose

sarmiento, diana

salas valls, clàudia

carcelén aycart, virginia

gomez granadoa, alonso

román raya, patricia

arias, gonzalo

vacas muñoz, carmen

martínez navarro, maría

castello masip, silvia

garau, pilar

montecinos soto, maria ximena

suarez schon, marleni

hernández cardona, elvira

belmonte escarbajal, francisco

días salazar, manuel

martinez, gema

martinez, gema

joseph cortacans, maura

mendez, diego

castro, analia elizabeth

piguillem, marcos javier

clarà martí, jaume

calzado garcia, charo

caro hostalot, didac

san cristóbal, rosa

reuss , emanuel

campo saez, maria mariazell

perez lizeretti, robert

zarate, gisella

jiménez socorro, raúl

barral enríquez, juan antonio

canalizo estrada, isaac

ferguson gonzalez, antonio

shimose barroso, ana

de arteagabeitia kuncar, rodrigo josu aitor

guilera, octavi

ramirez gomez, celia

pulido prieto, felipe

garcia lujan, david

casado garcia, oscar

garcia vegas, elena

lazcano lopez, jesus

torrado de león, isabel

perez muriente, marisol

shimose, laida

shimose, pedro

medina gómez, francisca

medina gómez, francisca

levigne cristante, eloy

bastida mesa, maria jesus

hernandez gomez, guiomar

ricciardelli, patricia

amorós bernadó, esther

coranti ribas, andreu

lopez, david

abarca vegas, javier

gonzalez avila, barbara

abarca vegas, roberto

farres perez, veronica

vegas ulloa, purificación

vegas ulloa, maria

miranda gutiérrez, haroldo

maseda garcia , sofia

prado, lorena

velez velez, leonardo david

sanchez torres, carlos eduardo

sanchez torres, carlos eduardo

serfaty, abraham

corral olaizola, bea

etxezarreta olano, auritze

soria hernandez, maddi

manrique olivera, madeleine

griso raventós, francisco

jurado torres, francisco javier

jurado torres, francisco javier

hernández, jordi

mata garcía, ines

salazar buedo, laia marina salazar buedo

bhutia, tenzing sangay

villegas punta, rocio

casadevall simÓn, isabel

guevara , verónica

aguirre bustos, jairo giovanni

de cruz vizcarro, gisela

tornero sanchez, cristina

gensana lopez, maria angels

fernandez-valera muñoz, mayte

sánchez, isabel

ruzafa ruiz , ester

perez cepeda, luis manuel

jimenez, vanessa

serna alabarce, rebeca

monzon celayeta, beatriz

marchese, rosana maria de los milagros

guitart hernández, alexia

gomez blanco, lola

tenedor arroyo, gonzalo

perez alvarez, vicenç

chaves, diego

reina valero , josé cayetano

zamalloa centeno, diego

sanchez diosdado, maria begoña

masedo galvez, daniel

fernandez mayordomo, sonia

castillo, oihana

hrdz martinez, javier

mesonero tabares, valentin

estruch ferrer, cristina

ruiz boada, aloma

coma mir, dolores

matas gutiérrez, teresa

girard camarasa, solange

almasan puscas, alexandru vasile

medina, susana

rodriguez, rut

sánchez soria, mauricio

damiá busquets, carmen

sánchez lópez, alan

torres delgado, roberto

harto, marcos

orive alberich, sílvia

pérez torra, ester

beneït carbonell, elisabet

delgado lópez, david

pertiñez, nieves

marrodán bernabé, imanol

falcon vedruna, victoria

fuentes del pino, gema

lópez aceituno , tatiana

borboni comes, adrian

cabayol i mestre, anton

schmitz coll, swen

etxeberria alberro, asun

espinoza cárdenas, patricio

pérez pozo, wilma

garcía millán , lourdes

benito, roberto

saladrigues brunet, oriol

vall cabrera, nuria

bonet del castillo, gemma

sanz, teresa

ballesteros ospina, andrés

espluga ardevol, joan

victoria gonzalez, edgar

cami perez, nuria

codina canudas, Úrsula

gil, oskar

gonzález barreda, josé manuel

pérez lópez, irene

santiago ramirez, fernando

quiles heredia, pol

lagomarsino rodríguez, rafael

sanchez , francisco

caballero garcía , sonia

sepúlveda, verónica

cadiach ricomà , júlia

lopez monfort, agustín

rubio hernandez, beatriz

albacete aguilar , carmen

calatayud morales, david

Álvarez rubio, alejandro

pallares gordon, laura

feria madrigal, rosa maria

verdugo garcia, raúl

medina, cecilia

escamilla garcia, pablo

ramírez ramírez , miriam maribel

cabello vidal, nuria

encarnación gonzález , josé emilio

cerrillo sánchez, trini

rodríguez viera , lidia isabel

tort sirera, nuria

olivialachico, olivialachico

scarlettinbakersfield, scarlettinbakersfield

penelopepabillings, penelopepabillings

eleanorazglendale, eleanorazglendale

ameliatxcambridge, ameliatxcambridge

cano garcia, roser

coltonlachicago, coltonlachicago

eastonmachico, eastonmachico

jamesonilsterling heights, jamesonilsterling heights

jaydenvaport st. lucie, jaydenvaport st. lucie

oliverdeeugene, oliverdeeugene

milesmecentennial, milesmecentennial

evamnelgin, evamnelgin

davidorcedar rapids, davidorcedar rapids

christianmsann arbor, christianmsann arbor

isabellanynorfolk, isabellanynorfolk

soria, natalia

q9vhl0fk0lso www.yandex.ru, q9vhl0fk0lso www.yandex.ru

53y90gr www.yandex.ru, 53y90gr www.yandex.ru

medina, sonia

piris rodriguez, ma. isabel

esteban vaquera, marco antonio

garijo olmo, ana belén

sedano cuevas, gregorio

lantes suarez, carmen maría

2zk1zww www.yandex.ru, 2zk1zww www.yandex.ru

dxz96997z www.yandex.ru, dxz96997z www.yandex.ru

medina loaiza, valeria

rodrigo alcorta, amaya

olivera, valeria

durán ruiz, daniel

bermudez flores, inma

garcia llopis, vicent

aguilera dominguez, maria de los angeles

mesonero tabares, osbert

esteso grande, almudena

vercruyssen , clarice

parral garcia, jordi

pena patterson, marina

guerrero ribelles, matilde

sarrion oliver , monica

barra montoro, maria

cortijo, yanire

gonzalez gonzalez, ana maria

llach picazo, daniel

puerto gómez , eva emilia

valdivieso garcia, xavier

solís moron, olga solís moron

barragán gutiérrez , mariló

domenech castells , aida

almanza domínguez, carolina

gautier, marion

quesada locubiche, isabel

paillisse, estefania

gonzález folino, míriam

hernandez, aquiles